Favorite Girl- Kapitel 1

Inledning: Naomi Andersson är en 16 årig tjej som nyss har flyttat till Kanada då hennes föräldrar skiljt sig och mamman flyttat med sin nya man. Hon är enda barnet men hennes mamma är gravid med sin nya man. Hon har bott i sverige sen hon var fem år, före det bodde hon i England där hennes mamma är född. Hennes pappa är svensk men dom har inte mycket kontakt nu idag efter allt han har gjort henne, misshandel, hot och mer. Hon vill inte lämna alla sina vänner i sverige för att flytta till kanada men redan efter första kvällen därborta har hon helt ändrat sin uppfattning.

Jag tar upp mobilen ur fickan och tar ett kort på mitt tomma rum och lägger ut på facebook, under bilden skriver jag "då var dagen här, om inte ens en timme har jag lämnat sverige och detta hus bakom mig, kommer sakna sverige så himla mycket!" 
- Naomi, skynda dig, vi måste åka annars missar vi flyget! Jag stoppar ner mobilen i fickan igen och går mot dörren, med en sista blick in i det stora tomma huset stänger jag dörren och går mot bilen där mamma och Patrik väntar på mig. 

Två timmar senare.
"Please fasten your seatbelts" Jag gör som kaptenen säger och plockar ihop mina saker, bara några minuter senare har planet landat och vi är påväg mot Patriks bror som står och väntar vid sin bil, bilen är stor och svart så jag antar att han har lika mycket pengar som Patrik.
Patrik har ett jobb inom musik, han är producent och hjälper folk att få sin dröm sann, det var därför vi flyttade hit, han fick en ny kändis att hjälpa och det var tydligen väldigt bra betalt.  Jag blir väckt ur mitt tänkande av en hand som kommer sträckt mot mig.
- Hi Naomi, nice to meet you, my name is Scooter. 
- Hi, nice to meet you to. Svarar jag kort innan jag sätter mig i bilen. 
Bara 5 minuter senare är vi framme, jag kollar ut genom fönstret och får syn på ett gigantiskt hus, mer än dubbelt så stort som det vi hade i sverige. 
- Vad tycker du? Visst är det fint? Säger mamma och ler.
- Jätte fint, verkligen! 
-Visste att du skulle gilla det, kom så går vi och kollar på ditt rum. Jag följer med mamma ur bilen och in i det nya huset, när man kommer in genom dörren möts man av en stor hall med trägolv och vita väggar. Rakt in så ser man vardags rummet, och en trappa till övervåningen. Jag följer efter mamma upp för trappan, hon går förbi tre dörrar innan hon stannar och väntar in mig. 
-Det här är ditt rum, gå in och kolla! Säger mamma och puttar till mig lite lätt. Spänt öppnar jag dörren och får syn på det finaste rummet jag någonsin har sett! Rummet är stort, i ena änden av rummet står en stor dubbelsäng och vid fönstret ett vitt skrivbord. Jag kollar omkring och hittar två dörrar, den ena leder till ett eget badrum och den andra till en walk in closet!
- MAMMA! DU SKOJAR? ÄR DET MITT? jag studsar upp och ner av glädje och mamma står och skrattar.
- Haha, ja det är ditt, alltihopa. Men jag måste gå ner och hjälpa Patrik med de sista sakerna, kolla runt du så länge. Säger mamma och lämnar rummet. Jag står kvar mitt på  golvet, helt mållös, jag som trodde den här flytten skulle bli den värsta i mitt liv hade nog fel, det här var ju allt jag någonsin drömt om. Jag lägger mig på sängen och tar upp mobilen och börjat skriva ett sms till Alexandra, min bästis hemma i sverige. Hon ska komma och hälsa på om två veckor, och vara med mig på skolan när den börjar, jag hatar att vara ny. När jag legat på sängen och smsat ett tag så bestämmer jag mig för att gå ut och se hur samhället ser ut , klockan är ju trots allt bara fem. Jag går ner i Hallen och sätter på mig mina vita converse och mitt jeans jacka innan jag försvinner ut genom dörren. 
När jag gått ett tag kommer jag fram till en liten lekpark, som tur är så är det ingen där. Jag går och sätter mig på en gunga och gungar lite smått. Jag börjar sjunga på Justin Biebers låt Favorite Girl.

I always knew you were the best
The coolest girl I know
So prettier than all the rest
The star of my show

So many times I wished
You'd be the one for me
But never knew it'd get like this
Girl, what you do to me

- You have a really pretty voice. Jag vänder mig om, där står han, killen jag har varit kär i så länge jag kan minnas. 
- Hi, i'm Justin, what's your name? 
- ehm, hi, i'm Naomi. 
- Naomi, beautiful name.  Vad ska jag svara? Jag sitter ju här som en generad idiot, hallå Naomi, kom igen, svara då! 
- Thanks. Thanks? Seriöst Naomi, kan du inte bättre? 
- Do you live here? i've never seen you here before. 
- Yes i do, i moved here today actually. 
- Oh, nice! I live here to, when i'm not on tour or anything. 
- Yeah, i kinda know that. 
- Haha, so you're a fan? 
- Maybe your biggest one. 
-Haha, cute. 
Jag och Justin satt och pratade i en evighet kändes det som, han var så lätt att prata med att det bara flöt på, när vi suttit där i ungefär en halvtimme ringer min mobil, jag tar upp den och det står mamma på displayen.
- Ja, hej ?
- Hej, vi ska äta med Patriks nya kund och Scooter ikväll så det vore bra om du kunde komma hem nu. 
- Ja, jag kommer.
- Bra, hejdå.
- Hejdå.
När jag pratat klart kollar jag på Justin som sitter där med en förvånad blick. 
- What is it? 
- That wasn't english, haha.
- oh, yeah, i'm from sweden, it was my mom, she want's me to come home for dinner. 
- Okay, but maybe we'll se eachother some time?
- yes, i hope so, bye.
- Bye beautiful. Sa han och jag gick hemmåt. När jag kom hem gick jag och letade fram kläder i garderoben, Mamma hade skickat ner alla saker i förväg och varit här och packat upp förra veckan så mitt rum var istortsett redan färdigt. När jag hittat kläder så hoppade jag in i duschen och tvättade håret och kroppen, passade även på att raka benen, Jag stog i duschen och sjöng samtidigt som jag tänkte på allt som hade hänt idag jag hade träffat självaste Justin Bieber, vem hade kunnat tro att det skulle hända? 


Jag lovar att det kommer bli bättre bara jag kommer in i skrivningen, jag har inte skrivit på riktigt länge så det är lite krassligt. Men kommentera vad ni tycker söta läsare!

I always knew you were the best
The coolest girl I know
So prettier than all the rest
The star of my show
So many times I wished
You'd be the one for me
But never knew it'd get like this
Girl, what you do to m

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus